#

Piukat paikat, Vaasan kaupunginteatteri

Sugar on tulvillaan hersyvää huumoria ja hullunkurisia tilanteita. Musikaali tempaisee katsojat keskelle 1930-luvun Chicagoa ja hulvattomaksi kehkeytyvää pakotarinaa. Tyhjätaskut muusikot Joe ja Jerry joutuvat sattumalta mafiamiesten veriteon silminnäkijöiksi. Miehet pääsevät pakenemaan mafiosoja viime tingassa, ja keksivät pestautua Sweet Suen johtaman naisorkesterin soittajiksi, Josephineksi ja Daphneksi. Orkesteri on lähdössä keikkamatkalle Floridaan, ja parivaljakko löytää pian itsensä pukeutuneena korkokenkiin ja peruukkeihin.

Kaksikko ihastuu oitis orkesterin hemaisevaan laulajaan Sugar Kaneen, mutta miten kertoa naiselle tunteistaan, kun pitää itsekin yrittää esittää naista! Joe yrittää valloittaa naisen sydämen naamioitumalla miljonääriperijäksi. Oikea miljonääri puolestaan ihastuu Jerryn esittämään Daphneen, ja yltyy lopulta kosimaan tätä.

Tarina johdattaa Joen ja Jerryn mitä uskomattomampiin kommelluksiin. Katsojilla on naurussa pitelemistä seuratessaan kaksikon edesottamuksia ja uskomattomia juonenkäänteitä. Lisämaustetta ja nautintoa tarjoavat musikaalin orkesterin valloittavat musiikkinumerot.

Sugar –Piukat paikat on ensi-illassa Vaasan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä 14. syyskuuta.